e-handel uddevalla webbyrå

Magento & Woocommerce

E-Handel i världsklass

Vi på Kon-IT i Uddevall har erfarenhet från ett flertal e-handelsprojekt och jobbar endast i opensource system då vi vet att det är den bästa lösningen för våra kunder. Systemen som vi har valt att jobba med heter Magento och WooCommerce är de e-handelsystem som idag är de absolut största och mest utvecklade på marknaden.

Vi kan erbjuda fullskaliga och skräddarsydda webshoppar med integrationer till affärssystem. Vi har bla byggt integrationer mellan:
Magento – Microsoft Dynamics AX
Magento – Visma Business
WooCommerce – Fortnox

Våra utvecklare är alla certifierade utvecklare.

E-handelsystemen

Magento

Magento är ett större system än WooCommerce. Det håller fler funktioner från start och är betydligt mer utvecklat och har lite längre startsträcka än ”lille brodern” WooCommerce. Idag finns det över 240 000 butiker som använder Magento som sin e-handelsplattform. Magento ägs idag utav Ebay.

Exempel på företag som valt Magento:
magento e-handel

 

Woocommerce

WooCommerce är lite mer lättanvänt och vi rekommenderar ofta detta till ny startade företag och de som har lite färre produkter. WooCommerce är precis som Magento väldigt utvecklat och är en fantastisk plattform direkt från start. Det används idag på över 1 miljon butiker värden över.

Varumärken som valt WooCommerce:
woocommerce e-handel

certifierade-magentoutvecklare

Vi är självklart certifierade

Alla våra utvecklare är certifierade

Att ha certifierade utvecklare är nödvändigt för oss. Vi vill alltid leverera high-end lösningar med så hög kvalitet som möjligt för att säkerställa att er site alltid är i drift. Våra utvecklare kan utveckla funktioner precis efter era behov.

Referenser

rybergs webshop hemsida uddevalla

Rybergs Charkuteri

Rybergs Charkuteri i Uddevalla var i behov av en ny e-handel. Kon-IT fick i uppdrag att bygga en e-handel med quickorder-funktion för snabbare beställning för deras kunder.

hemsida referens e-handel

Klaveness Skor AB

Under 2015 skapade Kon-IT en e-handel till Klaveness. De säljer skor i hela Europa och var i behov av stabil plattform med full integration till Microsoft Navision AX. För att se resultatet klicka här.

naturcentrum hemsida uddevalla

Naturcentrum

Naturcentrum skulle börja sälja outdoor-kläder på nätet. Resultatet blev en Woocommerce-butik med koppling till Fortnox.

biosculpture hemsida uddevalla

Bio Sculpture Scandinavia

Bio Sculpture är ledande inom nagelteknik och säljer idag till länder i hela Europa. Kon-IT levererade en multistare med flera språk och orderflöden. Klicka här för att se resultatet.

Viktiga delar som vi alltid levererar

Mobilt

Alla våra lösningar är helt mobilanpassade. Det är oerhört viktigt för alla webblösningar att idag fungera lika bra för användaren oavsett vilken plattform de använder för att besöka din butik. Idag är det över 50% av alla internetanvändare som surfar via mobil. Vi ser till att det är lika lätt att handla via mobilen som via en dator.

Skalbart

Att välja ett system som är skalbart är viktigt för långsiktiga satsningar då ni kommer kunna växa utan att bli begränsade av ert e-handelsystem. Tack vare att våra opensourceplattformar finns det alla möjligheter för er att bygga till och bygga ut butiken när som helst och ni kan växa i vilken takt som passar er bäst.

Integrerbart

Idag handlar det ofta om att effektivisera systemen och därmed integrera e-handelssystemet med ett affärssystem, pimsystem eller fraktsystem. Bägge våra system är fullt kompatibla att integrera som gör att ni kan slippa mycket manuellt arbete.

Licensfritt

Magento och WooCommerce är båda helt licensfria och tillför därför inga månadskostnader för er. Detta har gjort att dessa system har blivit de två största e-handelsysstemen i världen.

Statistik

Alla våra e-handelslösningar levereras med Google Analytics installerat. Detta gör att ni får tillgång till mängder av statistik över era besökare, vart de kommer ifrån, vad de har lagt i kassan, era mest populära produkter och mycket, mycket mer.

Arbetsmetod

En tydlig projektstruktur är viktig för bästa resultat. Kon-IT jobbar efter följande struktur, här kommer du som kund vara nära vår projektledare under hela projektet för att säkerställa förväntningar och resultat. Vill du veta mer hör av dig till oss så får du prata direkt med en projektledare inom e-handel.


hemsida e-handel uddevalla

Ring oss så pratar vi e-handel

Ring 0522 – 14150