Våra tjänster

Försäljning av IT

Vi kombinerar det lilla företagets kundnärhet (Kon-IT) med det stora företagets bredd och djupa kompetens (Koneo) och kan leverera och jobba med de flesta plattformar, databaser och programlicenser. Kombinationen av kundnära relationer och bred kompetens gör att vi med stor flexibilitet har möjlighet att hjälpa dig på alla nivåer inom ditt företags IT-utveckling.

  • Strategisk nivå: Vi hjälper dig med att utforma vision och riktning för din organisation.
  • Operativ nivå: Vi tar helhetsansvar för installation och utförande.
  • Taktisk nivå: IT-implementering, metod samt handhavande/utbildning.

Är du ensam eller har du flera hundra anställda?

Vår produktportfölj är skalbar och anpassas beroende på situation samt dina förutsättningar som kund. Från färdigpaketerade paket eller stora koncept för små och medelstora företag till avancerade lösningar för stora företag. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad vi hjälpt våra små och stora kunder med.

Försäljning

Utbudet av IT-produkter kan för många upplevas som överväldigande. Vid ett inköpstillfälle frågar du dig nog vilken som är den bästa eller mest prisvärda produkten för ditt behov, men frågan kan ha lika många svar som det finns produkter, människor och företag. För att välja rätt produkt för varje användningsområde, måste du därför kunna hantera rätt tekniska termer för att inte göra felprioriteringar.

Låt istället oss göra behovsanalysen åt dig. Vi ställer frågor om vad ni vill uppnå med den aktuella investeringen. Vilket behov och vilken budget har ni osv? Vi lyssnar till de faktorer som du förhåller dig till – som kan variera från både tekniska till personliga – och alla kan vara lika viktiga. När vi har en klar bild av ditt behov, vägleder er inte bara i djungeln av produkter, utan kommer med vår erfarenhet och kompetens gällande produkter, programvaror och licenser, att kunna säkerställa optimerade lösningar till rätt pris för just ert företag, även i det större sammanhanget.

Kon-IT är en märkesoberoende IT-leverantör som hjälper ditt företag att etablera rätt IT-strategi, både på mikro- och makronivå samt säkerställer dess genomförande.
Är du intresserad av att köpa it-produkter? Kontakta oss


Ett urval av våra leverantörer