Affärssystem

Affärssystem, eller mer detaljerat ett “Standardiserat verksamhetsövergripande systemstöd” är ett paket med samverkande IT-system som hanterar ett företags informationsflöden. Det tillgodoser även företagets behov av styrning och administration. Internationellt och inom systembranschen förkortas ofta affärssystem ERP som står för engelskans Enterprise Resource planning, eller Företagets Resurs Plannering.

Affärssystem i världsklass

Är du på väg att skaffa ett nytt affärssystem, eller se över ert nuvarande? Oavsett vilket så hjälper Kon-IT dig. För att få maximal nytta av ett ERP-system (Enterprise resource planning) måste det stödja ditt företags arbetssätt. Vårt jobb kan handla om att kartlägga och analysera nuvarande affärsprocesser, för att sedan föreslå nya system och arbetssätt. Det kan också innebära att vi utvecklar nya funktioner, integrerar nytt och gammalt eller utbildar din personal i just affärs- och ekonomisystem. Vilka utmaningar du än står inför, vågar vi säga att vi kan lösa dem. Vi samarbetar med Microsoft för att kunna erbjuda dig marknadsledande Navision Dynamics affärssystem.

Affärssystem byggda på erfarenhet

Vi har också stor erfarenhet av integrationer mellan affärssystemet och E-handel, PIM, TA eller andra system, så att du får en sömlös och problemfri miljö där du kan koncentrera dig på dina affärer.

Egen produktion eller retail?

Dynamics NAV

Ett affärssystem är kärnan i din verksamhet. Inget annat enskilt system har större påverkan på ditt företag än ditt affärssystem – oavsett om du har egen tillverkning eller säljer varor och tjänster till konsumenter eller företag. Med ett toppmodernt ERP (Affärssystem) från Microsoft har du koll på ditt lager, dina kostnader, dina offerter, dina ordrar och din försäljning. Du kan närsomhelst ta ut rapporter på omsättningshastighet, lagervärde, projekt, och mäta dag för dag eller mot budget.

Integrationer

Vi på Kon-IT är specialister på att integrera Microsoft Dynamics NAV affärssystem med andra system du, dina kunder eller leverantörer har i sin verksamhet. Exempel på detta kan vara TA (transportadministration), E-handel/webb, WMS (lager), PIM (Produktinformation) med mera. Allt för att du och dina kunder ska få en sömlös upplevelse av er affär med minimalt behov av manuell administration och databehandling.

4 anledningar till att välja oss som leverantör av Affärssystem

Dedikerad KAM hos Kon-IT

Alla våra kunder, från nystartade till de med hundratals miljoner i omssättning, får en personlig affärsansvarig (Key Account Manager) hos oss

Låg månadskostnad

En hel lösning med Microsoft Dynamics NAV affärssystem behöver inte kosta mer än ett ekonomisystem från en mindre leverantör. Kontakta oss för ett kostnadsförslag så kommer du att bli förvånad över hur vi kan leverera ett världsledande affärssystem som underlättar din verksamhet på sätt du inte trodde var möjliga.

Svenska Servrar

Alla våra projekt levereras på en snabb server med möjlighet till egen VPS. Med tanke på de nya datadirektiven som införs 2018 så finns det möjlighet att ha affärssystemet på servrar i Sverige.

Marknadsledande

Marknadsledande affärssystem från Microsoft. Standardiserade system där du inte är knuten till en leverantör utan kan själv eller med hjälp av andra partner ta över driften och utvecklingen av ditt affärssystem.

Ring oss så pratar vi affärssystem

Ring 0522 – 14150

Vi är självklart certifierade

Alla våra utvecklare är certifierade

Att ha certifierade utvecklare är nödvändigt för oss. Vi vill alltid leverera high-end lösningar med så hög kvalitet som möjligt för att säkerställa att er site alltid är i drift. Våra utvecklare kan utveckla funktioner precis efter era behov.