webbyrå uddevalla

WordPress

Våra hemsidor

Leter du efter någon som kan hjälpa dig skapa en ny hemsida i Uddevalla? Kon-IT är en helhetsleverantör av både IT och Webb i Uddevalla. Vi har många års erfarenhet och har byggt hemsidor till bla Rybergs, Bergmans och Drakenius Gardens.

Vi är flexibla och har kunskap inom både WordPress och Drupal. Våra utvecklare och designers har inga begränsningar i vad vi kan erbjuda för funktioner eller utseende.

Vi har även mycket kunskap inom sökmotoroptimering och har hjälpt flera företag nå toppen i sökresultaten på viktiga sökord.

Vad vi erbjuder:

  • Alla våra sidor är alltid mobilanpassade
  • Vi jobbar med WordPress och Drupal
  • Koppling till sociala medier
  • Inga begränsningar – Vi utvecklar själva
  • Sökmotoroptimerar – Mer än bara en grund
  • Annonsering i Adwords
  • Statistik med Google Analytics

 

Referenser

rybergs hemsida uddevalla

Rybergs Charkuteri

Rybergs Charkuteri var i behov av en ny hemsida. Kon-IT fick i uppdrag att bygga en hemsida med modern responsiv design som är byggd på en säker grund där de kunde publicera sina produkter och utmärkelser. För att se resultatet klicka här.

kylbolaget hemsida uddevalla

Kylbolaget

Kylbolaget behövde en ny presentationssida för sina tjänster. Under 2015 skapade Kon-IT en helt hemsida med ny design, texter och bilder. Sidan är givetvis anpassad för alla plattformar.

bergmans hemsida uddevalla

Bergmans

Bergmansmurokakel i Uddevalla hade behov av två hemsidor, en där de kan presentera sina hantverkartjänster och en där de kan visa upp sortiment och varumärken som deras butik säljer. Bergmans har även fått hjälp med sökmotoroptimering

myggenas måleri hemsida uddevalla

Myggenäs Måleri

Myggenäs Måleri var i behov av en ny hemsida och kontaktade Kon-IT. Uppdraget gick ut på att skapa en enkel och förståelig hemsida med tydliga kontaktuppgifter och personligt bemötande.

Viktiga delar när vi levererar en hemsida

Mobilanpassade
Idag är det fler som surfar via mobiltelefoner än via datorer. Det är därför viktigt att er hemsida är anpassad för den besökare som kommer in till sidan, oavsett plattform. Så för att ni inte ska tappa några viktiga kunder är alla våra hemsidor helt anpassade för både mobiltelefoner och surfplattor.

Våra plattformar
Vi arbetar med marknadens främsta och mest utvecklade plattformar som WordPress och Drupal och därför erbjuda er en kostnadseffektiv och säker lösning med möjlighet till vidareutveckling, som som blir framtidssäker.

Vidareutveckling
Webben utvecklas och går framåt hela tiden, därför är det viktigt att jobba en välutvecklad plattform. WordPress är en flexibel webbplattform som det alltid finns möjligheter att bygga vidare på i takt med att ert företag utvecklas.

Sökmotoroptimering
En stark grund för sökmotoroptimering är viktigt, då de allra flesta kunderna idag hittar produkterna de söker efter på någon av de stora sökmotorerna. Vi anpassar därför er hemsida efter Googles riktlinjer så ni inte missar viktiga besökare. Vi kan dessutom erbjuda djupgående sökmotoroptimering med förstudie, behovsanalyser och åtgärdsplaner. Läs mer om det här.

Annonsering med Adwords
Google Adwords är ett annonsverktyg som Google erbjuder för att specialinrikta marknadsföringskampanjer på ett mycket effektivt sätt.
Vi har kunskapen och erfarenheten att kunna erbjuda er hjälp att starta eller vidareutveckla era annonser hos Google.

Statistik med Google Analytics
Med Google Analytics kan vi erbjuda er statistik över era besökare. Ni kan bland annat enkelt läsa av: Vart de kommer ifrån, vad har de för intresse, vilka sidor de har besökt och mycket mycket mer.

Välkommen att ringa oss och prata hemsida!

Ring 0522 – 14150