webbyrå uddevalla

WordPress

Hemsidor

Kon-IT har många års erfarenhet och har levererat hemsidor till stora och små företag. Kon-IT kan leverera skräddarsydda komplexa lösningar såväl som enkla presentationssidor med enbart kontaktuppgifter.

Kon-IT har valt att jobba med WordPress som plattform för våra hemsidor. WordPress är en stabil och välutvecklad plattform med många färdiga lösningar att använda utan kostnader. Alla hemsidor är fullt anpassade för mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Kontakta oss så berättar vi mer. Eller klicka på läs mer för att få mer information om våra hemsidor.

Läs mer
Magento & Woocommerce

E-Handel

Lyckad e-handel börjar med en bra stabil grund. Vi har därför valt att jobba med Magento och Woocommerce.  Båda plattformarna  är opensource vilket betyder att det inte finns några begränsningar i vad vi kan utveckla, inga licenskostnader och API’s som vi använder för koppling till tex affärssystem. Vi har många års erfarenhet av att driva och bygga  e-handel. Kontakta oss  eller klicka på läs mer här under för att få mer information om hur vi kan hjälpa er med e-handel.

Referenser som: Rybergs Charkuteri, Klaveness och Bio Sculpture Scandinavia

Läs mer

e-handel-uddevalla-webbyra

seo uddevalla koneo kon-it sökmotoroptimering

SEO

Sökmotoroptimering

Att synas på webben blir allt viktigare. Största delen av kunder letar efter information och priser på de stora sökmotorerna som Google. Vi hjälper er göra nyckelordsanalyser så ni vet vilka sökord som ni bör fokusera på. Det är viktigt att er sida är byggd efter de riktlinjer Google skapat, vi hjälper er därför också med onsite optimering.

  • Onsite
  • Offsite
  • Nyckelordsanalyser
Läs mer

Referenser

rybergs hemsida uddevalla

Rybergs Charkuteri

Rybergs Charkuteri var i behov av en ny hemsida. Kon-IT fick i uppdrag att bygga en hemsida med modern responsiv design som är byggd på en säker grund där de kunde publicera sina produkter och utmärkelser.

hemsida referens e-handel

Klaveness

Klaveness var i behov av en stabil och säker e-handelslösning med bra möjligheter att växa och vidareutveckla. Resultatet blev en Magentolösning med integrerat Microsoft Dynamix AX. Levererad hösten 2015

myggenas måleri hemsida uddevalla

Myggenäs Måleri

Myggenäs Måleri var i behov av en ny hemsida. Kon-IT fick i uppdrag att presentera företaget med en modern känsla och tydliga kontaktuppgifter.

biosculpture hemsida uddevalla

Biosculpture

Bio Sculpture säljer nagellack och verktyg till nagelsalonger. De var i behov av en e-handelslösning med möjlighet till flera språk och orderhantering per land. Resultatet blev en Magentolösning med både färdiga tillägg och skräddarbyggda funktioner.

Vi arbetar bla med:

tekniker2

Vi ser fram emot att höra från dig

Ring 0522 – 14150